Konekuja 6, 10620 Tammisaari

050 304 3330

Arkisin 8.00 - 16.00

Kartta

Vähemmän melua!
Äänieristys hiljentää autosi. Hiljaisempaa autoa on ilo ajaa.


Finikor Äänieristyksellä ajomelu kuriin 

Finikor Äänieristys vaimentaa autosi häiritseviä rengas- ja ajomeluhaittoja. Käsittely tehostaa ruostesuojauksen parantamaa äänieristystä.

Autojen valmistustekniikan muutoksista, käytettävien materiaalien muutoksista ja Suomen karheista teistä  johtuen, autojen ajoäänet ovat muodostuneet suurimmaksi melun aiheuttajaksi. Melun tiedetään aiheuttavan monelle terveysriskin ja aiheuttavan myös ajoväsymystä. Näistä syistä autojen äänieristys on yleistynyt etenkin alemman keskiluokan autoissa. 

Yleisin ongelma autoissa on takapään rengasäänet, joka kuuluuvat ohjaamossa häiritsevänä metelinä, jonka takia äänieristyksessä keskitytään juuri eniten takapään vaimentamiseen. 

Finikor Äänieristyksessä korkealaatuinen äänieristeaine ruiskutetaan auton alustan valikoituihin kohtiin kuten pyörätiloihin, vararengaskoteloon sekä pyörätuennan ja korin yhtymäkohtiin. Äänieristeaine muuttaa äänen värähtelyn lämmöksi ja vähentää näin ohjaamoon kantautuvaa meteliä.  


Vaihtoehdot äänieristykseen: 

Finikor Äänieristys on saatavilla kahdessa eri laajudessa riippuen omista tarpeistasi. 

Suppea 
Suppeassa Finikor Äänieristyksessä ruiskutetaan äänieristeaine alustan valikoituihin kohtiin, varapyöräkoteloon sekä pyörätiloihin. 

Laaja 
Laajassa Finikor Äänierityksessä ruiskutetaan äänieristeaine alustan valikoituihin kohtiin, varapyöräkoteloon sekä pyörätiloihin. Lisäksi äänieristemattoa lisätään varapyöränkotelon sisäpuolelle ja takakontin sivuille mahdollisuuksien mukaan. Äänieristemattoa voidaan erikseen sovittaessa käyttää myös muissa kohteissa, kuten ovissa tai auton lattiassa. Sisälokasuojat on mahdollista lisätä käsittelyn yhteydessä parantamaan äänieristystä entisestään. Sisälokasuojien saatavuus on mallikohtaista.

Auton äänieristys on paras tehdä uudehkoon autoon, mutta vanhemmatkin voidaan tehdä mikäli ovat ruosteettomia. Äänieristys ei vaikuta tehtaan myöntämiin takuisiin.

Esimerkki Mazda 6 2008 äänieristyksestä

Ennen äänieristyskäsittelyä mitattu:

60 km/h 65,5dB
100 km/h 72,5dB

Äänieristyskäsittelyn jälkeen mitattu:

60 km/h 61,9dB
100 km/h 69,2dB

Mazda 6

Mittaus on suoritettu Digital Sound Meter AZ 8928 -mittauslaitteella samalla tieosuudella. Mittauspaikka oli täysin sama, kuljettaja ja penkkien asetukset täysin samat, eikä tien kuntoon oltu tehty mitään muutoksia.

Katso hinnatValitse auto

Ajankohtaiset tarjoukset

Ei tarjouksia tällä hetkellä.